Çatılı Sayaç Panosu ÇP 5205 35x50x20 1 Trifaze Sayaç

Çatılı Sayaç Panosu

Çetinkaya Çatılı Sayaç Panoları

Çatılı Sayaç Panosu

Çatılı Sayaç Panosu ÇP 5205

ÇP 5205 35x50x20 1Trifaze Sayaç 14 Sigorta Opak Kapak, ÇP 5215 35x50x20 1 Trifaze Sayaç. 14 Sigorta Şeffaf Kapak

Ürün Kodu Ölçü (ExBxD) Ürün Özellikleri
ÇP 5205 35x50x20 1 Trifaze Sayaç 14 Sigorta Opak Kapak
ÇP 5215 35x50x20 1 Trifaze Sayaç. 14 Sigorta Şeffaf Kapak

Elektrik Panosu Çeşitleri

Çetinkaya Pano Çatılı Sayaç Panosu

Çatılı Sayaç Panosu

MCC Panosu: Motor grubunda yer alan sistemin kontrolünü sağladığı endüstriyel tipte olan bir pano çeşidi olarak bilinir. Endüstriyel tesislerde kullanılır ve motor merkezinin görevini yapmakla sorumludur.

Makine Panosu: Kompresör, yangın sistemi, jeneratör gibi makinelerin kendine ait bir panosu vardır. Makinenin kontrolünü sağlamakla görev yapar.

PLC ya da Otomasyon Panosu: Endüstriyel otomasyon uygulamasında kullanımı sağlanan ve çeşitli kontrol işlemlerini sağlayan bir pano türü olarak tanımlanabilir.

Transfer Panosu: Jeneratör uygulamasında yer alan jeneratör ve şebeke arasında bulunan geçişi sağlayan bir pano çeşidi olarak bilinir.

Şantiye Panosu: İnşaatta yer alan elektriği geçici olarak kullanan ve elektrik ihtiyacının ortadan kalkmasına yardımcı olan panolar olarak bilinir. Şantiye bittiği zaman bu panonun görevi de otomatik olarak biter.

Ana Dağıtım Panosu: Bir tesiste yer alan ana dağıtım üssü olarak bilinir. Pek çok sayıda koruma elemanı ve devre kesici yer alır. Bir binaya elektrik ilk kez ana dağıtım panosu yardımı ile sağlanır. Bu sebepten dolayı yüksek amper bulunduran elemanlar ana dağıtım panosu üzerinde yer alır.

Sayaç Panosu: Bir binanın girişinde yer alan elektrik sayacının bulunduğu panodur. Tali dağıtım ve ana dağıtım panosunun yanı sıra sayaç panosu da ayrı bir şekilde yapılır.

Orta Gerilim Panolar: Genel olarak kesici ağırlıklı olan elemanların yer aldığı, iletim hatları ve ana dağıtım panosu arasında yer alan geçişi sağlayan kontrol ve koruma panoları olarak bilinirler.

Tali Dağıtım Panosu: Ana dağıtım panosunun çıkışına bağlanmış olan, binada katlarda ve binanın çeşitli bölgesinde konumu bulunan, daha küçük boyutlarda olan dağıtım panoları olarak bilinir. Binada bulunan yüklerin girişlerinin hepsi bu pano içerisinde yer alır. Ana dağıtım panosuna nazaran daha düşük akım içermektedir.

Çetinkaya Pano

Pano üretim alanında; Plastik Pano, Metal Pano, Polyester Pano, Delikli Kablo Kanalları, Buat kutusu, Aydınlatma Armatürü, Ofis Çözümleri, Yeraltı Buat ve Rögar Kapakları, Sigorta Kutuları, Regülatör, Trafo ve İklimlendirme ürünleri bulunmaktadır.

Dünyadaki trendleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek Ar-Ge yatırımlarını artıran ve aynı zamanda sektörün ilerlemesine katkıda bulunan Çetinkaya Pano, iş süreçlerini sürekli geliştirecek aksiyonları alarak, ihtiyaçları önceden tespit edip, üretim ve pazarlama faaliyetlerini her daim beklentiler yönünde geliştirmektedir.

Çetinkaya Pano kalite standartlarına uygun olarak ürettiği ürünlerinin kalite süreci, maddeden mamüle dönme aşamasından müşteri ile buluşma aşamasına kadar devam etmektedir.
Kurulduğu günden bu yana faaliyet gösterdiği her alanda öne çıkarak, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri arasına girmeyi başaran Çetinkaya Pano, bugün 400’ü aşkın çalışanı, 65 ülkeden fazla ticaret hacmi ile müşterilerine güven veren saygın markalar arasındadır.

Saray Elektrik Çetinkaya Pano Bayisidir

Çetinkaya Pano Bayii Saray Elektrik

Perpa: Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat: 5 No: 295 Şişli – İstanbul

Karaköy: Emekyemez Mahallesi Bankalar Caddesi Yanıkkapı Sokak No:30/A Karaköy Beyoğlu İSTANBUL

SAYAÇ PANOLARI

POLİKARBONAT PANOLAR

ÇETİNKAYA PANO ÜRÜNLERİ

ÇETİNKAYA İLETİŞİM

ÇETİNKAYA PANO FİYAT LİSTESİ

ELEKTRİK MALZEME MARKALARI

ELEKTRİK MALZEME ÜRÜNLERİ

ELEKTRİK MALZEME FİYATLARI

SARAY ELEKTRİK

SARAY YOUTUBE

SARAY FACEBOOK

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın