RE YStCY fl PIMF TIMF Enstrümantasyon Kablosu

RE YStCY fl PIMF TIMF Enstrümantasyon Kablosu

Klas Kablo RE YStCY fl PIMF TIMF Enstrümantasyon Kablosu

RE YStCY fl PIMF TIMF Enstrümantasyon Kablosu

RE YStCY fl PIMF TIMF Enstrümantasyon Kablosu

RE YStCY fl PIMF TIMF Enstrümantasyon Kablo enstrümantasyon ve kontrol sistemlerinde analog ve dijital sinyal iletiminde kimya ve petrokimya endüstrisi tesislerinde, enerji tesislerinde, doğalgaz ve petrol tesislerinde, vb… yerlerde kullanılırlar.

RE YStCY fl PIMF TIMF Kablo Yapısı

Klas Kablo RE YStCY fl PIMF TIMF Enstrümantasyon Kablosu

RE YStCY fl PIMF Enstrümantasyon Kablosu

İç İletken Elektrolitik bükülü tavlı bakır tel (IEC 60228, Sınıf 2)
İzolasyon Y : PVC (EN 50290-2-21), 2Y : PE (EN 50290-2-23), 2X : XLPE (EN 50290-2-29)
Bireysel büküm ve ekran PIMF : İkili damarlar PES bant ile sabitlenir, 0,60 mmØ mono kalaylı toprak teli ve AL-PES bant ile ekranlanır. TIMF : Üçlü damarlar PES bant ile sabitlenir, 0,60 mmØ mono kalaylı toprak teli ve AL-PES bant ile ekranlanır
Haberleşme Damarı 0,50 mm² (7×0,30 mm) kalaylı veya tavlı bükülü bakırlı, PE veya XLPE izoleli Turuncu damar. (Birden fazla çiftli veya üçlü kablolarda)
Öz Oluşturma Ekranlanmış perli damarlar haberleşme Damarı ile birlikte katlar halinde bükülür. PES bant ile sabitlenir.
Genel Ekran (St)C %100 Örtmeli AL-PES bant ve kalaylı bakır tellerden örgü ile ekranlanır.
Dış Kılıf Y PVC kılıf (EN 50290-2-22), RAL 9005 Siyah, RAL 5015 Mavi veya RAL 7001 Gri
Klas Kablo RE YStCY fl PIMF TIMF Enstrümantasyon Kabloları

RE YStCY fl PIMF Enstrümantasyon Kabloları

RE YStCY fl PIMF Entrümantasyon Kabloları

Alçak empedans kaynaklı ortamlarda direkt olarak bağlantı yapılması izin verilmez. Mavi kılıflı kablolar güvenlik sistem uygulamaları için uygundur. Ayrıca bu kablolar direkt toprak altına gömülerek kullanılabilir. Dahili ve harici uygulamalarda, kuru ve ıslak ortamlar için uygundur.

Enstrümantasyon kabloları, analog ve dijital sinyal iletimlerinde, zor şartlarda kullanılmak üzere geliştirilen iletişim kablolarıdır. Bu kablolar sıklıkla endüstriyel tesisler, rafineri, petrokimya tesisi, enerji santrali, doğal gaz çevrim ve dolum tesisi gibi sanayi kuruluşlarında kullanılır.

Bunun dışında alışveriş merkezleri, okullar, oteller, ticari binalar, bu kabloların diğer kullanım alanlarını oluşturur. Sahip oldukları kılıf özellikleri bakımından yangına dayanıklılık, alev iletmezlik, yağa, benzine, yakıt yağına, çözücü maddelere ve haşerelere dayanıklılık, düşük sıcaklıklarda kullanıma uygunluk, UV dayanıklılık, yüksek sıcaklıklara dayanıklılık gibi zor şartlar altında kullanıma uygundurlar.

Bu kabloları üretmek için, belli bir tecrübeye sahip olunması gerekmektedir. Kablonun teknik olarak dizaynı ayrıntılıdır ve üretimdeki işçilik payı fazladır. Sahip olduğu özellikler bakımından başarıyla geçmesi gereken testler fazladır. Bu sebeple enstrümantasyon kabloları katma değeri yüksek kablolardır.

Saray Elektrik Klas Kablo bayisidir. Enstrümantasyon Kablosu ve Tüm Klas Kablo ürünlerini en uygun fiyatlarla firmamızdan temin edebilirsiniz.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın